Kontaktinformasjon

Jæren Tractorpulling
Breimyrå 2
4340 Bryne

Kontakt oss her

Oversettelser

Kalender 2019

Port & Dørsenter AS

Port og Dørsenter har lang og bred kompetanse. En aktør å regne med, innen dører, porter , brann og sikkerhetsprodukter

Hos oss får du god service. Vi har 24 timers vaktservice

Alt til privatmarkedet; fra den enkle vippeport til den mest eksklusive garasjeport.
Alt til industrien; fra leddheiseporter og rulleporter til duk- og hangarporter, og lastesystemer.

 

 

Port og Dørsenter AS består av tidligere Brann & Rømningsteknikk og Hauck Portservice . Vi fusjonerte i desember 2016 og har dermed styrket oss i markedet . Vi flyttet inn i nye lokaler på Håland Industriområde , Vesthagen 10 , Bryne i 2016. Totalt er vi 17 ansatte , 8 service/monteringsbiler. Vi har lang erfaring i bransjen og setter fokus på deg som kunde.

Port og Dørsenter AS tilbyr alle typer garasjeporter, dører og automatikker. Vårt produktspekter spenner fra den enkle port til den mest eksklusive garasjeport på markedet, i tillegg til en rekke valgmuligheter for tilbehør og automatikk som er en selvfølge hos dagens garasjeporter. Trenger du tilpasning rundt åpninger, o.l har vi også faglært snekker til å kunne gi deg en komplett løsning.

Vår hovedleverandør er det tyske kvalitetsmerket på alt innen porter , Teckentrup . Vi selger alle produkter og tar service på alle typer porter , rullegitter , lasteramper og dører både til industri , landbruk og privatmarkedet. Foruten vanlige ytter- og innerdører, leverer vi også brann- og sikkerhetsdører av alle slag, i tillegg til rullegitter, rullesjalusier, sportsboder og andre tyverivern- og strekkmetallprodukter.

Port og Dør senteret er en kjent og stabil leverandør for industrien av alle typer industriportsystemer, som for eksempel duk- og hangarporter, hurtigporter, leddporter, rulleporter, kjøleporter og lastebrygger.
Vi leverer også ramper, rekkverk, metalltrapper og spiraltrapper.

 

 

port og dr varhaug il

Billett priser

  Lørdager Søndager
Voksne 150,- 250,-
Barn opp til 16år 100,- 150,-
Barn 0-6 år Gratis Gratis
Medlemmersrabatt 50,- 50,-

Bli medlem: Klikk her

Sponsor av Jæren Tractorpulling: