Kontaktinformasjon

Jæren Tractorpulling
Breimyrå 2
4340 Bryne

Kontakt oss her

Oversettelser

Kalender 2018

Last ned PDF

Uniteam

Uniteam Gruppen er en internasjonal leverandør av containere og modulløsninger til både on- og offshoreindustrien, så vel som til militære formål.

 

Siden dets stiftelse i 1992, har Uniteam oppnådd internasjonal anerkjennelse for spesialiserte design- og produksjonsløsninger for stålcontainere, mobile løsninger, flyktningleirer, samt sykehus- og taktiske løsninger. Selskapet har levert containerløsninger til bl. a Forsvaret i Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia, USA og Nederland, samt NATO.

Uniteam har datterselskaper i Norge, Sverige, Polen, Kina, Malaysia og India, og leverer høyt spesialiserte tjenester og løsninger til industrier over hele verden. Vårt mål er til enhver tid å kunne tilfredsstille våre kunders spesifikke behov og krav.

Vi er takknemlige for tillit og tilbakemeldinger fra våre kunder. Responsen vi får gir oss inspirasjon til å forbedre og utvikle nye løsninger for fremtiden. Våre kontorer over hele verden er klare til å forsyne våre kunder med ideer og løsninger for å oppfylle deres spesifikke behov og krav.

 

 

 

GLOBAL REKKEVIDDE MED LOKAL TILNÆRMING

 

LEDENDE LEVERANDØR AV OFFSHORE-PRODUKTER

 

HOVEDLEVERANDØR AV MODULLØSNINGER AV TRE

 

FLEKSIBLE OG TRYGGE STÅLMODULER

 

 

Billett priser

  Lørdager Søndager
Voksne 150,- 250,-
Barn opp til 16år 100,- 150,-
Barn 0-6 år Gratis Gratis
Medlemmersrabatt 50,- 50,-

Bli medlem: Klikk her

Sponsor av Jæren Tractorpulling: